maaltijd service Isabella Cucina
Geen tijd om te koken, maar wil je wel graag vers en gezond eten?
Deze week maak ik maaltijden op maandag, woensdag, donderdag & vrijdag. Iedere woensdag staat vanaf nu op het menu: een geroosterd kippetje met roseval aardappeltjes, huisgemaakte mayo en wisselende salades of groenten. Ik gebruik hiervoor Le Poulet Noir; een mooie vrije uitloop boerderij kip, die een volledig plantaardig menu voorgeschoteld heeft gekregen en dat proef je!
En omdat de bladeren beginnen te vallen, maak ik op vrijdag een heerlijke herfst stoofschotel.
Menu iedere woensdag: Le Poulet Noir
(hele kip €27,50 - halve kip €17,50)
Geroosterd boerderij kippetje
Roseval aardappeltjes uit de oven
Isabella's mayonaise
Salade (wisselend per week)
Menu donderdag 29 oktober
Zalmtaartje in saffraan-dille roomsaus
Romige aardappelpuree
Geroosterde groenten
Menu vrijdag 30 oktober
Runder herfst stoofschotel
Witte rijst
Sperziebonen met biologische rode biet, balsamico & gekaramelliseerde rode ui