Activiteit

Cito training

maandag 1 februari 2016 , 15:00 - 20:00 uur

Vanaf 1 februari starten wij weer intensief met het voorbereiden op de Eindtoets Basisonderwijs en de Entreetoets groep 7. 
Dus: wil je achterstanden werkwerken, je kennis bijspijkeren of voor je zelfvertrouwen extra oefenen?

Meld je nu aan! 

Om op school te kunnen presteren moet er in een kind geïnvesteerd worden. Soms lukt dit onvoldoende op school en/of thuis; er is teveel afleiding, de leermethode sluit niet aan bij een kind of er is sprake van een opgelopen achterstand.
De Bijlesclub is een succesvolle praktijk gespecialiseerd in ondersteuning aan leerlingen uit het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Wij bieden onze leerlingen intensieve begeleiding en leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen.
Dit doen wij door middel van privébijles met een op maat gemaakt programma per kind.
De volgende onderdelen komen in onze lessen aan bod:

Eenvoudiger nieuwe dingen leren
Ontwikkelen van inzicht en kennis
Plezier in het leren ontdekken en behouden

De Bijlesclub werkt samen met leerkrachten (in opleiding), Remedial Teachers en pedagogen die allemaal ervaring hebben in het onderwijs. Zo zijn wij er zeker van dat onze begeleiding aansluit bij de leerdoelen die door school gesteld zijn. Naast het begeleiden van leerlingen op didactisch niveau vinden wij het erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen, succeservaringen opdoen en hun zelfvertrouwen vergroten. Wij koppelen daarom een vaste leerkracht aan een leerling die ook deze aspecten in de lessen opneemt.

Locatie
Beehive IJburg
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 17 jaar
start / einde
Gestart op ma 1 februari 2016. Beƫindigd ma 18 april 2016
Deel dit: