Activiteit

Yoga Opleiding (teacher training 2018)

zaterdag 17 maart 2018 , 16:00 - 17:30 uur

THRIVE TEACHER TRAINING 2018
EEN UNIEKE EN PERSOONLIJKE TRAINING
Onze gecertificeerde Thrive Yoga opleiding (teacher training) gaat in september 2018 van start! De 200 uur Vinyasa Teacher Training met Yin elementen (negen maanden) creëert een stevige basis voor toekomstige yogadocenten en ervaren yogabeoefenaars. De training is niet alleen een reis van kennis, maar ook een reis naar binnen; naar zelfkennis, wijsheid en kernkracht.

Bij Thrive Yoga vinden we persoonlijke aandacht en het werken met kleine groepen belangrijk. Tijdens de opleiding maken ruimte voor persoonlijke verbinding door te werken met kleine mentorgroepen, waarbij elke student begeleid wordt bij de ontwikkeling van student naar docent. De toewijding aan het yogapad zet namelijk bij veel studenten een persoonlijk proces opgang, en daar willen bij als Thrive Yoga ruimte voor creëren.

De stevige basis qua kennis en competenties vindt zijn oorsprong in de functionele benadering van Asana beoefening van Paul Grilley. Tijdens de opleiding leer je over de verschillende variaties van het skelet en hoe je als docent Asana onderwijst vanuit een gedifferentieerde benadering. Niet alleen leer je veel over jezelf, maar ook over je medestudenten. Door te observeren en de variaties te begrijpen, leer je op een veilige en compassionele wijze Asana te beoefenen en over te dragen. Last but not least maak je op een activerende manier kennis met de yogafilosofie, en reflecteer je op je eigen ervaring en benadering van Yoga als filosofische stroming en levenspad.

We zijn er van overtuigd dat we met deze persoonlijke aanpak niet alleen een prachtige verdieping kunnen bieden aan onze studenten, maar dat we ook kundige en authentieke yogadocenten de wereld in zullen sturen.

Op zaterdag 17 maart geven we een vrijblijvende informatiesessie
16:00-17:30 in onze Studio Oost (klik hier om te reserveren)

De training start in september 2018

Locatie
Let op de informatie sessie is in onze Oost studio in de Indische buurt
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: