Activiteit

Introductieworkshop Activeer je zelfgenezende vermogen

zondag 1 maart 2015 , 13:00 - 16:00 uur

Heb je fysieke klachten en wil je die van binnenuit leren veranderen of verminderen? Kom dan kosteloos naar de workshop 'Activeer je zelfgenezende vermogen' op 1 maart. Hierin kun je ervaren hoe je met 'bewustzijn' en energie je fysieke gezondheid beïnvloedt. De workshop is een introductie op de training die 29 maart start.

In 'Activeer je zelfgenezend vermogen' leer je onder meer technieken toepassen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren. Je gaat werken met de kracht van compassie, vertrouwen, geduld en intentie. Je krijgt zicht op dieper gelegen oorzaken van symptomen. Je leert lichte, voedende energie activeren en zware afvoeren. En de inzichten van andere deelnemers zullen de jouwe aanvullen en verdiepen. Uitgangspunt is dat fysieke klachten een ingang vormen naar wie je bent. Wanneer je jezelf beter gaat kennen, ga je je vanzelf ook beter voelen.

De training vindt plaats op vijf zondagen. Het aantal deelnemers is maximaal 12. Kosten bedragen 395 euro.

Ik ontmoet je graag! 

Locatie
Tempel van alledag
Doelgroep
Alle volwassenen
meer info over organisatie 
Mijn naam is Hermelijn van der Meijden. Voorheen was ik journalist, nu werk ik met energie (in individuele sessies en groepen). Het is mijn ervaring dat fysieke symptomen kunnen verminderen of verdwijnen als je de dieper gelegen oorzaak gaat voelen, en je authentieke energie weer de ruimte geeft om te stromen.
Deel dit: