Dit project is afgerond
Project

Panasj start op IJburg

Geplaatst op 26 augustus 2014, 11:58 uur

Speciaal voor kinderen van 3 t/m 10 jaar op IJburg: Panasj!

Panasj start op zaterdag 6 september meer informatie www.panasj.nl

Panasj is het eerste hockeyende speelconcept ter wereld voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met stick en bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.

Maar panasj is nog veel meer dan een hockeyend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier maken de kinderen kennis met de eerste bouwstenen van de gecijferd en geletterdheid, zoals het synchroon tellen, symbolen herkennen , kleuren benoeme etc..

Al het vrolijk gekleurde PANASJ -materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker nog is het om lol te hebben! De panasj junior-groepen bestaan uit maximaal tien kinderen en tien ouders. 45 minuten quality time met je eigen kind! telefoons uit, broertjes/zusjes lekker thuis of rustig op de bank. Met behulp van de ouders krijgen de kinderen buiten de motorische spelletjes voorzichtig een paar basisprincipes van het hockey aangereikt.
Daarmee ontwikkelen PANASJ kinderen een ongekende vaardigheid en stromen met een groot zelfvertrouwen door naar onze hockeyschool.

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Volwassenen
Klaar
Deel dit: