Bericht

Gay Pride Amsterdam: bijeenkomst Veilig in Oost

Geplaatst op 24 juli 2014, 09:49 uur

Bericht uit de Indische buurt voor alle bewoners uit Oost:

Wij, burgers uit Oost, organiseren de komende tijd, allerlei initiatieven in het kader van de Gay Pride Amsterdam Oost. Daarom dit bericht.

Op dinsdag 29 juli as. wordt in Amsterdam de bijeenkomst "Veilig Samen in Amsterdam Oost" gehouden door het Samenwerkingsverband Alle Kleuren Oost en de Gay-Straight Alliantie Natuurlijk Samen.

Een veilige wijk voor iedereen door verbinden is het thema van de bijeenkomst. Er zal geluisterd worden naar elkaars verhalen. Daarbij wordt de confrontatie niet uit de weg gegaan. De uitdaging is zichtbaar maken hoe belangrijk het is om simpelweg te herkennen dat wij allemaal de ander wel eens uitsluiten.

De avond zal staan onder de leiding van Redouane Amine en zal worden gevoerd met een panel van vertegenwoordigers van actieve burgers uit Amsterdam Oost, van de lokale politiek en van de landelijke Homo-Alliantie Veilige wijken / Natuurlijk Samen.

Muzikale begeleiding: Erik Van de Langkruis (piano).

De bijeenkomst start met warme hapjes vindt plaats van 18:30 tot 22:00 uur in Grand Café Genieten, Oranje Vrijstaatplein 2, Amsterdam

Meer informatie en aanmelding: https://www.facebook.com/events/1458182784430922/

In bijlage: Pagina Amsterdam Oost in de Gay Pride Festivalkrant 2014; Flyer bijeenkomst 29 juli a.s. Gay Pride Oost.

Hartelijke groet,

Mellouki Cadat
Alle Kleuren Oost
0624636879 | bcadat@gmail.com

Deel dit: