Bericht

De langste eettafel in de Week tegen Eenzaamheid

Geplaatst op 21 augustus 2014, 14:41 uur

Coalitie erbij organiseert dit jaar de Week tegen Eenzaamheid van 25 september tot zaterdag 4 oktober. Een mooi en belangrijk onderdeel van de week is de Langste eettafel van Nederland. Samen eten verbindt en is een leuke en makkelijke manier om mensen te ontmoeten. De eettafel in de buurt wordt ook ingezet door Coalitie erbij om lokale activiteiten zichtbaar te maken. Door het aanmelden van eettaffels via de landelijke website wordt figuurlijk een langste eettafel door heel Nederland georganiseerd. We hopen dat ook in Amsterdam heel veel mensen aan een eettafel kunnen plaatsnemen.

 

We nodigen u van harte uit om ook een eettafel te organiseren!

 

Andere activiteiten van Coalitie erbij Amsterdam tijdens de Week tegen Eenzaamheid zijn:

- Het Kom erbij festival op vrijdag 26 september van 12.00-17.00 uur, een vrolijk festival met muziek, toneel, poëzie en workshops dat een feest maakt van ontmoeten. Met natuurlijk een lange eettafel!

- `Lieve Amsterdammer campagne’ een kaartenactie waarbij we Amsterdammers elkaar een positieve boodschap willen laten geven, een steuntje in de rug, laten weten dat je er niet alleen voor staat in de stad. (Vanaf volgende maand is Lieveamsterdammer online!)

 

We zouden het geweldig vinden als u ook een eettafel wilt organiseren. Meld deze dan aan in de agenda van de Week tegen Eenzaamheid. Op de site kunt u ook terecht voor meer informatie, ideeën en materialen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Margriet Valkman

Organisator Kom erbij festival Amsterdam

020-5353034

Deel dit: