Activiteit

Workshop voor VvE's 'Wat is weggooien'

woensdag 10 september 2014 , 19:00 - 21:30 uur

Dagelijks gooien we van alles weg. Maar wat is 'weg'? Waar gaat dat allemaal heen? Maakt het eigenlijk wel uit of je glas, papier, plastic, textiel en groen scheidt?

Duurzame lifestyle-initiatief CoCasa organiseert in samenwerking met het stadsdeel een serie workshops over afval, op woensdagavonden. De aanleiding is dat de cijfers m.b.t. afvalscheiding op IJburg relatief laag zijn. Wanneer restafval wordt verbrand, gaan kostbare grondstoffen verloren die opnieuw hadden kunnen worden gebruikt.
De workshops bieden een ontdekkingstocht in de wereld van afval en afvalrecycling en geven handvatten voor het goed scheiden van afval. Op 13 en woensdag 27 augustus zijn er workshops voor bewoners van IJburg, op 10 september zijn leden van VvE’s aan de beurt en tot slot is er op 24 september een workshop voor professionals, op uitnodiging.
Woont u op IJburg en wilt u meedenken over wat we samen kunnen doen om de afvalscheiding te verbeteren? Doe dan mee aan een van de workshops. Opgeven kan via de website: www.cocasa.com
Locatie
www.L63.nl
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: