Activiteit

Speciale editie voorbereidende MudMasters Bootcamp op IJburg

zondag 21 september 2014 , 10:00 - 11:30 uur

Op 14 en 21 september as tussen 10:00-11:30uur organiseert BootBurg Outdoor Workouts op IJburg een speciale voorbereidende training voor de MudMasters Obstacle eind September.

BootBurg Outdoor Workouts geeft sinds een jaar full-body workouts op IJburg en Schiphol.

Deze speciale editie is bedoeld voor BootCampers, lefhebbers en liefhebbers van Obstacle runs en fanatieke sporters die 90 minuten lang willen genieten van een gevarieerde workout waarbij High-Intensity, Kracht, Doorzettingsvermogen en Uithoudingsvermogen centraal staan.

Het parcour loopt door het Diemerpark en bestaat uit een hardloop, heuvel, strand en water traject.

Vaste BootBurg klanten die al op deze twee data gereserveerd hebben voor een 60 minuten workout hoeven zich niet apoart in te schrijven.

Nieuwe geinteresseerden kunnen zich op de site van BootBurg opgeven via de reserveringstool.

Kosten voor deze editie zijn gelijk aan een losse workout, te weten 8,-

Maximaal aantal deelnemers is 20. De teller staat momenteel al op 12 dus wacht niet te lang.

Go For F(IT)!

Locatie
Verzamelplek en startlocatie van de reguliere BootBurg BootCamps
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema
Sport / spel
meer info over organisatie 
BootBurg Outdoor Workouts is geschikt voor iedereen die effectief aan zijn/haar lichamelijke conditie, mentale en fysieke fitheid, spierkracht, coördinatie vermogen, snelheid, reactievermogen en doorzettingsvermogen wil werken. De trainingen zijn een combinatie van verschillende trainingsmethoden die garant staan om binnen 6 weken progressie/verbetering te zien, ervaren en voelen. Gewichtsverlies is niet het primair doel maar is wel een logisch gevolg van trainen met deze methode. Gericht te werk gaan met jouw persoonlijke doelen. Groepen zijn niet groter dan 10 deelnemers (small groups). Geschikt voor startende, regelmatige, ervaren en extreme sporters. De trainer is een gecertificeerd Bootcamp (all levels), Fitness, krachtsportinstructeur met ervaring in boks training, Insanity, Tabata, Cardio, Interval HIRT en SAQ. In relatief weinig tijd, 60 minuten, maximaal genieten van Cardiovasculaire (full body) workout.
Illustration
 
Deel dit: