Activiteit

Speciale edities voorbereidende Mud en Obstacle run trainingen

zondag 1 maart 2015 , 10:00 - 11:30 uur

!!Speciale edities voorbereidende Mud en Obstacle run trainingen!!

01 maart as een cross-loop  / BootCamp combinatie van 10.6 km in omgeving van Diemerpark, Muiden grensgebied, Diemer driehoek en het strand op Centrum eiland.

Binnenkort start een nieuwe reeks van de inmiddels populaire speciale 90 minuten edities. 90 minuten hardloop, heuvel, strand en water parcours. De omgeving waar deze training gegeven wordt is de prachtige en vooral uitdagende en prima geschikte omgeving van IJburg. Waterrijk, fris, heuvels, mulle zandhopen, stranden, park en real urban obstacels.

Op 01 maart 2015 tussen 10:00-11:30uur organiseert BootBurg Outdoor Workouts op IJburg de inmiddels populaire speciale voorbereidende trainingen voor oa MudMasters Obstacle Run, Strong Viking Run, Men of Steel run en andere Obstacle runs. Vorige editie's op 14 sept, 21 september 2014, 09 november 2014, 23 november 2014, 14 december 2014, 18 januari 2015 en 08 februari 2015 zijn een groot succes geweest. Fanatieke outdoor sporters die op zoek zijn naar een uitdagende variant op een reguliere BootCamp mogen dit niet missen.Deze speciale editie's zijn bedoeld voor BootCampers, lefhebbers en liefhebbers van Obstacle runs en fanatieke sporters die 90 minuten lang willen genieten van een gevarieerde workout waarbij High-Intensity, Kracht, Doorzettingsvermogen en Uithoudingsvermogen centraal staan.Het parcours loopt door het Diemerpark en bestaat uit een hardloop, heuvel, strand en water traject.

Als extra "surprise" kun je ervaren hoe het voelt om deze special BootBurg edition  workout te doen met een CrossXvest. Er zullen nl een aantal vesten beschikbaar zijn.Vaste BootBurg klanten die al op deze datum gereserveerd hebben voor een 60 minuten workout hoeven zich niet apart in te schrijven.Nieuwe geinteresseerden kunnen zich op de site van BootBurg.com opgeven via de reserveringstool in de shop. http://bootburg.com/x/?page_id=44Kosten voor deze speciale editie zijn gelijk aan een losse workout, te weten 8,-. Na de workout kun je uitblazen met een kopje koffie bij Cafe Vrijburch(koffie 2,10 op eigen kosten)Maximaal aantal deelnemers is 50. Vol=Vol

Locatie is IJburg, verzamellocatie is eetcafe Vrijburcht, Jan Olphert Vaillantlaan 159, Amsterdam (ruim voldoende gratis parkeergelegenheid).Advies is om voor de deelname aan deze speciale edities wel alvast enkele keren deel te nemen aan de reguliere trainingen vanwege het trainingsniveau en toegepaste methoden tijdens deze edities. Foto's van de vorige edities zijn te zien op https://www.facebook.com/BootburgOutdoorWorkouts

Locatie
Theater Vrijburcht
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema
Sport / spel
Deel dit: