Activiteit

COCASA MIDWINTER * Diner * Recycle-workshop * Yoga * 3D print workshop *

zondag 21 december 2014 , 15:00 - 0:00 uur

Midwinterdiner

Zondag 21 december is de eerste, officiële dag van de winter. Wanneer de dag het kortst is en de nacht op zijn langst, dan is het Yule. Het is de nacht waarna het licht weer terug komt en dat gaan we vieren!

CoCasa nodigt je uit voor een winters 3-gangen diner met bijzondere rituelen in een aangenaam gezelschap. We staan stil bij het afgelopen jaar, het 'nu' en het komende jaar. Intenties voor het komende jaar worden bekrachtigd door Heartfire.

Kosten: 29,50 inclusief welkomstdrankje
Aanvang: 18.00u
Locatie: Magnetico, IJdijk 8, Amsterdam
Aanmelden: info@cocasa.com (kaartverkoop vooraf!)
NB: neem een lege verpakking mee!

 

Workshops in de middag 

16.00 – 17.30u : yoga

Wil je de avond geheel ontspannen beginnen? All You Need is Yoga verzorgt een heerlijke yogales, geef je op bij Merel via merel@allyouneedisyoga.nl

16.00 – 17.30u: recycle-workshop

Maak samen met je kinderen van lege potjes een leuk lichtje voor een nóg persoonlijker midwinterdiner! Verzorgd door Atelier Zoet en Zagen, geef je op bij Liviënne via atelier2011@live.nl

15.00 – 17.30u: 3D print-workshop

Doe mee aan deze workshop en creëer je eigen 3D print van biologisch afbreekbaar plastic! Leuk als cadeautje voor onder de kerstboom. Deelname 25 euro of een volle spaarkaart plus 10 euro. Voor meer info over de spaaractie kijk op www.cocasa.com/plasticproject. De 3D-print workshop wordt verzorgd door makerspace ZB45. Het midwinterdiner aansluitend is tevens de afsluiting van de plastic inzamelactie.

 

 

 

Locatie
Haddock
Deel dit: