Activiteit

Nieuwjaarsduik IJburg 01-01-15 12:00-12:30 Diemerparkstrand

donderdag 1 januari 2015 , 12:00 - 12:30 uur

Nieuwjaarsduik IJburg 01-01-15 12:00-12:30 Diemerparkstrand


De Nieuwjaarsduik is een ware Hollandse traditie. In Scheveningen gaan jaarlijks zo’n 10.000 Nederlanders het water in om het nieuwe jaar goed te beginnen. En ook in de rest van het land wordt inmiddels volop gedoken: in totaal zijn er 45.000 Nieuwjaarsduikers. Jij kunt daar bij horen!

Dit jaar organiseert "BootBurg Outdoor Workouts" de enige en echte sportieve Nieuwjaars duik op IJburg.

Deze mag je echt niet missen! Op het Diemerparkstrand met vooraf een korte sportieve warming-up verassing.

Begin het jaar eens echt anders, begin het jaar fris, fruitig, sportief, energiek en gezond.

 

Let op, beperkt plek beschikbaar dus aarzel niet te lang want VOL=VOL.


Aanmelden

Vanwege het beperkt aantal beschikbare plekken en omwille van de veiligheid kan deelnemen alleen als je je vooraf aangemeld hebt. Deelname is gratis en aanmelden kan alleen via de pagina http://bootburg.com/x/?page_id=1338

Na je aanmelding ontvang je naast een bevestiging ook een persoonlijk startnummer die je op de dag zelf voorafgaand je duik moet tonen aan de organisatie. Enkele uren voorafgaand de duik ontvang je van ons nog een herinnering per email.

Eerste 10

De eerste 10 aanmeldingen ontvangen een waardebon voor 2 gratis Bootcamp trainingen bij BootBurg Outdoor Workouts. Zo helpen wij jou alvast op weg met een goed, gezond, gratis en sportief voornemen.


Startvelden

Er wordt gestart in drie startvelden waarvan de eerste om 12:00uur. Afhankelijk van je keuze en startnummer die je per apart email zult ontvangen, start je om 12:00, 12:10 of 12:20uur.


Startnummer

Zorg dat je de mail met het startnummer uitprint en naar het evenement meeneemt. Met dit startnummer meld je je vervolgens aan bij de organisatie. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Zonder geldig startnummer zal je niet aan het evenement kunnen deelnemen.

Faciliteiten

Voor een omkleed tent en een toilet is gezorgd.


Veiligheid

Deelname is op eigen risico en vanaf de leeftijd van *16 jaar. Volg ter plekke de instructies van de organisatie op. Er is een professioneel EHBO team van het Rode Kruis aanwezig.


De locatie

Het strandje in het Diemerpark is door de Gemeente Amsterdam veilig bevonden, hier varen geen boten en de waterkwaliteit wordt gecontroleerd. Waar vind ik het Diemerparkstrand? Zie het Google maps kaartje op de site.

Meld je aan door in de kalendertool op 01 januari 2015 te klikken. Na hierop te hebben geklikt kies je een gewenste tijdstip. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het registratie proces en zullen niet voor andere doeleinden dan dit evenement gebruikt worden. De gegevens worden ook niet met derde partijen gedeeld mits en tenzij dit vanwege veiligheidsredenen nodig is.
 
Sponsoring

Dit evenement is georganiseerd door BootBurg Outdoor Workouts en mede mogelijk gemaakt dankzij Biolicious, KiesJeSport GemeenteAmsterdam en het RodeKruis. Er is nog ruimte voor een sponsor. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

*Ouder met kind is toegestaan mits en tenzij het kind ouder is dan 10 jaar en de ouder het kind tijdens de gehele duik in het water aan de hand houdt. Ouders met kinderen zijn volledig verantwoordelijk voor de veiligheid van het kind. Ouder met kind dient aan de zijkant van het afgezet zwemgebied het water in en uit te gaan.

Locatie
Op het Diemerpark strandje
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Thema
Sport / spel
meer info over organisatie 
BootBurg Outdoor Workouts is organisator van outdoor sport activiteiten bedoeld voor bewoners van IJburg en Zeeburgereiland.
Illustration
 
Deel dit: