Activiteit

WATCH & TALK KICK OFF ZATERDAG 28 MAART @ IJTOPIA

zaterdag 28 maart 2015 , 17:00 - 21:30 uur

Film- Jongens v/d Hoek - Muziek - Dialoog 

Diner- Wensboom- optredens- Ontmoeting

Op zaterdag 28 maart organiseren de Jongeren van Whatsup Ijburg in samenwerking met 24-Karaat & Dynamo de Kick Off van een reeks bijeenkomsten. De Kick Off heeft het thema ‘Samen leven in de wijk’ en biedt gelegenheid voor ontmoeting (Ontmoet en Ontdek).

Tijdens deze Kick off tonen de ‘Jongens v/d Hoek hun 2e wapenfeit de videoclip van de track ‘’ Waarom’’.Ook worden er mediaproducties gepresenteerd gemaakt door de jongeren zelf met interviews en videoboodschappen uit de wijk. Alvorens de inloop om 17:00 begint gaan de jongeren met Kalentura Drums de wijk in om lawaai te maken en de Ijburgers wakker te schudden.

Verder is er op deze avond de aftrap van de ’Wensboom’, in deze Wensboom kunnen de bewoners op de avond hun wensen, ideeën en successen ophangen. De Watch & Talk Kick off is dan ook een feestelijke start met muziek, film, dialoog en een gezamenlijk afsluitend diner met multiculturele hapjes bereid door Ijburgse bewoners.

Het programma van Watch & Talk Kick off van 28 maart
is vanaf de 2e week van maart op de website www.whatsupijburg.nl te bekijken.

Deel dit bericht in je netwerk en zorg dat je er bij bent op zaterdag 28 maart vanaf 17:00 uur in Ijtopia

(Bert Haanstrakade 2010).

Bezoek ook onze Facebook pagina en like onze foto’s

Team Whatsupijburg

 

Locatie
Jongerenvoorziening 10+ IJtopia
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 11 t/m 22 jaar
bijzonderheden
Whatsup Ijburg Seizoen 2

Sinds oktober 2014 komt de Whatsupijburg redactie weer wekelijks bijeen. Er staan dit seizoen weer leuke activiteiten op de planning. Zo zijn de’’ jongens van de hoek’’ bezig met een vervolg song en komt er een grootste première met muziek en hapjes in maart. Daarnaast gaan er 2 nieuwe projecten van start. Genaamd ‘’bril op Ijburg en mijn ‘’Favoriete plek op Ijburg ‘’. Nieuwe aanwinsten voor de redactiezijn altijd welkom. Wil je media leren maken, of o.a. meewerken aan de soundtrack van de videoclip van de ‘’jongens van de hoek’’ en veel meer ?

Meld je aan via Safoan29@hotmail.com onder de titel Whatsupijburgredactie.

Bezoek ook onze Facebook pagina en like onze foto’s

Team Whatsup
Illustration
 
Deel dit: