Aanbod

KidsInbetween, begeleiding van kinderen van gescheiden ouders

Coaching, Ondersteuning, Cursus/les/workshop/training

Marieke Lips weet, door de scheiding van haar eigen ouders, als geen ander hoe het is om op te groeien in een gebroken gezin. Een kind wil geen deelgenoot worden van de scheiding van zijn of haar ouders, wil beide ouders hebben die van hem of haar houden en hem of haar op nummer één zetten.

Wanneer ouders besluiten om uit elkaar te gaan, zullen er talloze vragen en gevoelens bij een kind opkomen. Soms is het lastig deze goed onder woorden te brengen. Kinderen zijn immers loyaal aan beide ouders waardoor het moeilijk kan zijn een mening te vormen over wat het kind wenst en waar hij of zij behoefte aan heeft. Dit terwijl de stem van het kind de sleutel is naar de onbezorgde toekomst van het kind.

Marieke Lips begeleidt, vanuit haar expertise en passie, kinderen die in de knel raken door de (v)(echt)scheiding van hun ouders. Samen met het kind zorgt zij dat, vanuit een positieve invalshoek, gevoelens en wensen op een rij worden gezet, het kind terug in zijn of haar kracht komt te staan en een juiste vertaalslag wordt gemaakt van de stem van het kind richting de ouders alsmede, indien gewenst, richting het juridisch speelveld. Dit ten behoeve van de verdere ontwikkeling van het kind en zijn of haar toekomst.

Iedere persoonlijke begeleiding van een kind is maatwerk. Onderstaand een overzicht wat ouders en kinderen ongeveer kunnen verwachten:

  • Gratis intakegesprek indien vervolg traject volgt, anders eenmalige kosten van 25 euro excl. btw
  • Persoonlijke begeleidingssessies van het kind à 60 euro excl. btw per uur
  • Tussentijdse evaluatie momenten zowel met het kind als met de ouder(s)
  • Werkdoelen en eventueel uit te voeren opdrachten
  • Een verslag van de begeleidingssessies
  • Mogelijk samen op te stellen kinderconvenant
  • Een afsluitend en evaluerend gesprek

Raadpleeg hier het convenant voor kids met voorblad_voorbeeld

Kan jij als kind ondersteuning gebruiken of wilt u als ouder graag dat uw kind ondersteuning krijgt, maak dan een afspraak. Na het eerste oriënterende gesprek zullen uiteraard samen op maat gemaakte afspraken worden gemaakt en zullen de algemene voorwaarden van KidsInbetween worden toegestuurd.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 30 oktober 2014, 16:27 uur
Deel dit: